Bus & Auto Verhuur

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Cuijk

 

Online reserveren is 24/7 mogelijk. Wij nemen dezelfde (werk)dag contact met u op.

 

Wil je snel, goedkoop en makkelijk een bestelbus of personenauto huren? Bij Autohopper Thoonen ben je aan het juiste adres. Wij verhuren auto’s en bussen tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Onderstaand tref je een overzicht waarin je een reservering of prijsberekening kan maken.

Staat de door jou gezochte auto of bestelbus er niet bij of heb je liever telefonisch contact?

Bel dan: 0485-330033

 


 

No-nonsense bij Autohopper Thoonen

Lekker no-nonsense? Zo doen wij graag zaken, geen addertjes onder het gras en scherpe tarieven. Je huurt bij ons al een verhuisbus voor € 45,- per dag of en personenauto voor € 32,- per dag. Het kan zelfs nog goedkoper. Je kan bij ons ook een bestickerde auto huren voor maar € 19,- per dag. Zo hebben wij voor elk budget een huurauto.

 

 

Een bestelbus of verhuisbus huren in Cuijk?

Ga je verhuizen? Dat betekent je spullen inpakken, berging opruimen en adreswijzigingen doorgeven; kortom, genoeg te doen!!! En dan komt het leukste: verhuizen naar je nieuwe woning! Bij Autohopper Thoonen hebben wij een ruim assortiment bestelbussen en bakwagens (ook met laadlift). Dit allemaal voor een scherpe prijs. Autohopper Thoonen heeft voor elke klus de juiste bus!

 

 

Zakelijk huren of shortleasen

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper Thoonen oplossingen voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan flexibel vervoer van personenauto’s tot bestelbussen. Denk bijvoorbeeld aan het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs en tal van andere doeleinden. Wij bieden onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven. Onze klanten komen voornamelijk uit Cuijk, Gennep, Grave, Boxmeer en Malden.

Voor onze zakelijke klanten die regelmatig gebruik maken van onze huurauto’s hebben wij speciale zakelijke tarieven. Heeft u regelmatig behoeft aan een personenauto of bestelbus? Of heeft u vragen over onze verhuur of shortlease? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dat kan op telefoonnummer 0485-330033 of via de mail info@bcsthoonen.nl.