Bus & Auto Verhuur

Online reserveren is 24/7 mogelijk.

Wij nemen dezelfde (werk)dag contact met u op.

 

Bosch Car Service Thoonen in Cuijk biedt bus en auto verhuur aan. Hiervoor werken wij samen met de Autohopper autoverhuurformule. Wij kunnen nieuwe auto’s, altijd voorzien van airco en radio/Cd-speler verhuren vanaf slechts € 19,- per dag! Tevens is de mogelijkheid aanwezig om tegen een kleine vergoeding bv. een navigatiesysteem of kinderzitje te huren. Heeft u andere wensen, dan kan dit altijd worden voorgelegd.

U kunt kiezen voor bestickerde promo auto’s, of een reclamevrije moderne, zuinige auto, altijd voorzien van een groen label, denk aan de Renault Clio of de Kia Rio. Inwoners en bedrijven uit Cuijk, Gennep, Mill en omstreken hoeven niet ver meer te gaan om een auto te huren, ze kunnen nu ‘om de hoek’ terecht.

 

Reserveren kan eenvoudig en snel via http://http://www.autohopper.nl/locaties/autoverhuur-cuijk. Bellen of langskomen mag natuurlijk altijd. Wij zijn gevestigd in Cuijk, op industrieterrein Het Riet 11. Neem gerust contact met ons op. Van maandag t/m zaterdag zijn wij te bereiken op nummer 0485-330033. 

Knipsel.jpg